Töihin Äijälälle?

Maarakentaminen, siiviläputkikaivot & suuntaporaus

Alan ammattilainen

Haluatko liittyä tiimiin?

Meillä Äijälällä tunnollisuus ja ahkeruus ovat avainsanoja. Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka eivät pelkää työntekoa ja haluavat kehittyä alan ammattilaisina monipuolisissa projekteissa. Yrityksemme tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta, kasvaa ammatillisesti ja olla osa mukavaa, rennon ilmapiirin työyhteisöä.

Työllisyystarjonta vaihtelee, joten vaikka juuri nyt ei olisi haussa mitään erityistä tekijää, kannattaa jättää avoin työhakemus. Meillä on vakituisia, projektikohtaisia ja kausittaisia työpaikkoja. Jos kiinnostaa ja tarve osuu juuri sinunlaiseesi tekijään, tervetuloa joukkoomme. Täällä odottavat kehitysmahdollisuudet ja ystävällinen työympäristö!

Kysy lisätietoja, puh. 0400 386 663

Työnhaku

Voit hakea meille töihin joko avoimen paikan tai jatkuvan, avoimen haun perusteella. Kerro osaamisestasi ja toivomuksistasi vapaasti. Voit lähettää työhakemuksesi lomakkeella tai sähköpostitse. Liitä hakemukseen mukaan CV ja mahdolliset suositukset. Olemme sinuun yhteydessä.

Huoltomekaanikko

Meillä on tarjolla työpaikka mukavassa ja reilussa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä pajatyöskentelyn moniosaajaksi.

Mekaanikon työntehtäviimme kuuluu huolto- ja korjaustyöt korjaamolla. Huollamme toimitiloissamme yrityksemme kaluston. Kehitämme ja rakennamme jatkuvasti uusia ratkaisuja ja helpottaakseen työtehtäviämme kentällä.

Toimintamme kulmakiviä ovat ammattitaito tehdä monipuolista pajatyötä huolellisesti, korkealaatuisesti ja luotettavasti. Siistit ja nykyaikaiset toimitilat, halli, toimiva yhteistyö ja hyvät yhteistyötaidot luo puitteet työssä viihtymiselle.

Yhteyshenkilö: Marko Äijälä, puh. 0400 386 661

Koneen kuljettaja

Haemme ammattitaitoista koneen kuljettajaa pitempi aikaisiin työsuhteisiin tai kausiluontoisiin lomatuurauksiin. Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työn. Jos tilanteeseesi kuitenkin sopii paremmin lyhyempi määräaikaisuus, tästä on mahdollista neuvotella.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa rakennusten/teiden pohjatyöt, maisemointi sekä erilaiset työkohteet. Koneesi vaihtelevat työmaan mukaan. Käytössäsi on pyörä- tai tela-alustaisia koneita.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä, reipasta ja huolellista sekä oma-aloitteista asennetta työntekoon.

Yhteyshenkilö: Antti Mankinen, puh. 044 714 7480

Tarjouspyyntö, työhakemus, lisätietopyyntö vai joku muu?

Ota yhteyttä lomakkeella

Jos haluat lähettää meille viestiä, täytä oheinen lomake ja lähetä. Olemme takaisinpäin yhteydessä mahdollisimman pian. Lomakkeen liitteeksi voit halutessasi liittää tiedostoja, kuten rakenne- ja kaavapiirustuksia, projektidokumentteja tai ansioluettelon. Tiedoston maksimikoko on 20 Mt.

Jos haluat käyttää jotain muuta yhteydenpitotapaa, yhteystietomme löytyvät täältä.